Küzdősport

2023.09.29. 11:16

Nemzetközi küzdősport gálát rendeznek Siófokon

Szombaton rendezik meg a HFL 002 Siófoki MMA Gálát, amely az év egyik várva várt eseménye lesz a küzdősport kedvelői számára.

Trancsik Zsanett Kármen

Siófok városába, pontosabban a Kiss Szilárd Sport Arénába érkezik ismét a Hungarian Fighting League, hogy elkápráztassa és lenyűgözze a közönséget egy izgalmas estével, tele profi, illetve amatőr MMA mérkőzésekkel. A bunyók profi és amatőr szabályrendszer szerint folynak. Olyan magyar nevek érkeznek a Balatonra, mint Lukács Nikolász, Tóth Koppány, Pólik Sándor, Kochan József, Hajdú Szabolcs és Bozsányi Andor.

 

– Ez már a második nemzetközi ketrecharcgálánk Siófokon, az elsőt május huszadikán rendeztük meg – mondta Bereczki István, a gála főszervezője. – Ez egy nagyon friss kezdeményezés egyébként, de a környező országokban, Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban már teltházas gálák mennek több éve. Magyarország még gyerekcipőben van ilyen szempontból, még csak most indítottuk el ennek az egésznek a folyamatát. Így teljes teltházat nem, de azért szép számmal várjuk a nézőket és azért rendezzük a versenyt Siófokon, mert nagyon szép a csarnok és minden igényt kielégít.

– Miután ez nemzetközi gála, így a magyar versenyzők nagy része itt lesz Siófokon, s mindegyiknek külföldi ellenfele lesz, például szerb, lengyel, osztrák – folytatta Bereczki István. – Összesen tizennyolc mérkőzés lesz, így harminchat versenyző küzd majd a Kiss Szilárd Sport Arénában.

A kapunyitás 16.30-kor lesz, az esemény pedig hivatalosan 18 órakor fog kezdődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában