Kispályás labdarúgás

2023.10.06. 12:52

Mintha nem lett volna kapus: tizenhárom gól tépte szét a Kórház kapuját

A negyedik fordulót rendezték a Focivilág Kupa Kaposvár Városi kispályás labdarúgó-bajnokságban.

Sonline.hu

A lejátszott fordulók alapján lassan körvonalazódnak az erőviszonyok. Az élen a két hibátlan csapat, a Belo Bt. és a LisaEsther Vendégház együttese áll. Érdekesség, hogy az eddig lejátszott huszonkét mérkőzés egyike sem végződött döntetlenre.

Rotonda–Völgye All Stars 5–3
Az első játékrészben enerváltan játszott a Völgye csapata, ekkor ellenfelük többgólos előnyre tett szert. A második félidőre már felpörögtek a fiatalok, közel álltak az egyenlítéshez, azonban újabb gólokat kaptak, ami eldöntötte a mérkőzést.
Gólszerzők: Szőke B, Bodor D, Varga D, Vidák Á, Golita A  ill. Lender M, Stier M, Kovács Z.

Belo BT.–Kórház 13–0
A Belo csapata az első perctől kezdve formás támadásokat vezetve érte el góljait. A Kórház játékosai kontratámadásokkal próbálkoztak, helyzetekig is eljutottak, azonban ezen a mérkőzésen csak a gólkülönbség volt kérdéses.
Gólszerzők: Belovics D 5, Szántó, Házi Á 3, Sípos, Grabarics 2, Márton.

LisaEsther Vendégház–Cefre 5–3
Az első félidő szoros eredményt hozott, egy öngóllal szerzett vezetést a LisaEsther csapata, amit a Cefre még egalizálni tudott. A játékrész vége előtt egy kisbüntetővel újra az esélyesebb gárdánál volt az előny. A második etapban már összeszedettebb játékot mutatott a vendéglős csapat, de győzelme csak a mérkőzés végére vált magabiztossá.
Gólszerzők: öngól, Decsi R, Neubauer, Pető 2 ill. Sznopek B, Ölbei M.

Gépész Kadétok–Liberi 2–4
A mérkőzés elején gyorsan háromgólos előnyt szerzett a Liberi, majd kiegyenlítetté vált a meccs. A második félidőben gyors gólváltást követően kialakult a végeredmény, hiába támadtak többet a Kadétok, jól zárt a Liberi védelme.
Gólszerzők: Schneider 2 ill. Varga D 3, Németh J.

Két Testvér Pizzéria–Anonim 6–3
Nehezen születtek meg az első találatok, majd beindult a gólgyártás. Mindkét csapat a támadásra fókuszált, sok helyzetet alakítottak ki. Jobb helyzetkihasználásának köszönhetően hozta végül a mérkőzést a Két Testvér együttese.
Gólszerzők: Troll P, Tatai, Hortobágyi R, Lukács, Takács 2  ill. Fülöp A 2, Wéber.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában