Röplabda

2023.10.31. 12:12

A Kazincbarcikát három játszmában verték a kaposvári juniorok

Hazai környezetben, Kaposváron a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában szólították pályára a Demeter György mester vezényelte Fino I. osztályú junior (U20-as) alakulatát a bajnoki alapszakasz második körében. A házigazdák a Bp. Pénzügyőr SE „zöld” csapata ellen kezdtek, akiktől 86 perc alatt négy játsz­más mérkőzésen maradtak alul. Ezután a Vegyész RC Kazincbarcika következett, amelyet pontosan egy óra alatt vertek. A kaposváriak a két hete Lovasberényben rendezett nyitó körben egy pontot szereztek, amelyet most hárommal toldottak meg, így a kilenc csapatot számláló mezőnyben a hatodik helyről várhatják a folytatást. 
Eredmények: Bp. Pénzügyőr SE „zöld”–Fino Kaposvár 3–1 (22, –18, 21, 22); Fino Kaposvár–Vegyész RC Kazincbarcika 3–0 (12, 19, 19). 
A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20) csapata: Laczó Bálint (csapatkapitány), Kiss Bálint, Tóth Adrián, Garami Péter, Baranyi Bence, Fógel Dávid József, Patkás Márton Simon, Székely Márton, Csordás Bertalan (liberó), az edzőjük Demeter György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában