Kézilabda

2023.10.03. 16:45

Alaposan megszórta a NEKA a Pécs csapatát

A NEKA U21 az NB II E-csoportjában gólzáporos meccsen verte meg a PTE-PEAC-ot.

Sonline.hu

Fotó: NEMETH LEVENTE FOTO

A NEKA U21-es csapata magabiztos győzelmet aratott a vendég PTE PEAC ellen a női NB II-ben. A bogláriak a félidőben már tíz góllal vezettek, s végül több mint húsz találattal diadalmaskodtak.

NEKA U21–PTE PEAC U21 47–26 (24–14)
Balatonboglár, NEKA Csarnok, 50 néző. V.: Jáger T., Poller Z.
NEKA U21: Hornyák A., Grebenár R. (kapusok) – Mihály H. 4, Varga D. 5, Seres L. 2, Molnár R. 4 (2), Bozsodi E. 2, Hengl S. 5, Kiss M. 8, Nagy B. 8, Szebeni D. 1, Kozma L. 3 (1), Körtvélyesi D., Sipos A. 3, Fürdök V. 2 (2). Szakmai igazgató: Hajdu János. Vezetőedző: Zsadányi Sándor.
PTE PEAC U21: Korb E., Bartók E. (kapusok) – Palaczki L., Pók Í. 3, Bogádi R., Gerner H., Heier P. 1, Dézsi F. 5 (1), Soós E. 1, Borbély B., Morel E. 3, Kiss T. 3, Barta A. 2 (1), Mayer I. 3 (1), Bálványos F. 1, Kovács L. 4 (2). Vezetőedző: Székely Katalin.
Hétméteresek: 6/5, illetve 5/5. 
Kiállítások: 10, illetve 8 perc.

 

– Négy beállónknak köszönhetően sok taktikai elemet tudtunk gyakorolni támadásban – mondta Zsadányi Sándor, a NEKA U21 vezetőedzője. – Sikerült egy nagyarányú győzelmet aratni és szinte mindenki feliratkozott a góllövők listájára. Jó gyakorlás volt a jövő heti DKKA elleni találkozó előtt.

– A mérkőzést összeszedetten kezdtük, a védekezésünk is jól működött, végig mi irányítottuk a mérkőzést, és így megnyertük a meccset – hangsúlyozta Szebeni Dorina, a tizenhét éves beálló.

– Az elejétől fogva mi irányítottuk a meccset, már az első félidőben sikerült egy viszonylag nagyobb előnyt kialakítani, amit a második félidőben tudtuk növelni és fölényesen nyertünk – emelte ki a tizenöt esztendős Nagy Bianka, aki irányító és átlövő poszton is bevethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában