Kézilabda

2023.10.29. 15:09

Szalai József Játékvezetőtől és versenybírótól búcsúztak

Szalai József ezer szállal kötődik Somogy és Baranya vármegyéhez egyaránt hiszen 1947-ben született Csurgón, pontosabban Alsokon, de a kézilabdázást már Komlón, az általános iskolában szerette meg, és ez elkíséret egész életén át.

Huszár Hajnalka

Játékos sportpályafutása legnagyobb sikerei  a Komlói Bányász csapatához köti, hiszen két kicsi kitérőtől eltekintve Komlón-  a katonaévei alatt Zalaegerszegen, míg a pályafutása végén levezetésként Siófokon- játszott. A Bányásszal együtt az NB I B 2 helye igazi nagy siker volt életében. Siófokon már a játékvezetés felé kacsintgatott, és ezt is, mint a játékot teljes szívvel, kitartással és lelkesedéssel csinálta. 

Az NB I-es játékvezetői keretben  olyan kiváló játékvezető voltak a társai mint Burány József, Papp Imre, Hucker Ferenc, Dzsipoff Károly- vele  női és férfi Magyar Kupa döntőt is fújt- és Halmai János. Az aktív játékvezetés után is tovább segítette a Somogy Vármegye kötelékében a fiatal játékvezetők munkáját, valamint 2021-ig versenybíróként is tevénykedett.  

A Somogy Vármegyei Kézilabda Szövetség felterjesztése alapján a Magyar Kézilabda Szövetség 2023-ban kiemelkedő munkájáért elismerő oklevélben részesítette, amelynek átadására a Csurgói KK-Carbonex Komló NB I Férfi kézilabda mérkőzésen került sor, ahol mind a két csapat, valamint a Somogy Vármegyei Kézilabda Szövetség képviselői köszöntötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában