Kötélugrás

2023.11.10. 10:35

Éremesővel tértek haza az országos bajnokságról a nagyatádiak

November első hétvégéjén, Budapesten rendezték meg az Egyéni és Egyköteles Országos Bajnokságot. A Nagyatádi Kötélugró Klubot tizennyolc versenyző képviselte, akik összesen tizenhárom éremmel tértek haza.

Sonline.hu

Eredmények

Mini korcsoport: Kiss Kamilla összetettben a 6. helyen végzett.

Amatőr gyerek: Nagy Lóránt 5. hely, Lakatos Dorina 13. hely, Füsi Bori 12. hely, Farkas Eperke 14. hely, Gulyás Milla 32. hely. Farkas Eperke és Lakatos Dorina páros gyakorlata a 6. helyre volt elég.

Gyerek korcsoport: Csikós Hédi gyorsaságiban bronzérmet szerzett, Nagy Lóránttal a páros gyakorlata 7. lett.

Amatőr serdülő: Szabó Larissza összetettben a 17. helyen végzett.

Serdülő: Kuminecz Maja 6. hely, Kis Dorottyával a kínai versenyszámban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Amatőr, 16 évnél idősebbek: Tenk Dorina aranyérmet szerzett gyorsaságiban, s összetettben is a dobogó legtetejére állhatott fel. Magyar Dorina gyakorlata aranyat ért, összetettben a 4. helyen végzett. Hervai Janka gyorsaságiban ezüstérmet szerzett, összetettben pedig bronzot.

Ifjúsági kategória: Nagy Melissza 9. hely. Bartha Boglárka harmadik lett, a Tenk Dorina és Magyar Dorina páros gyorsaságija pedig ötödik.

Felnőtt: Ágoston Barbara egyéni gyakorlata a dobogó csúcsára repítette, triplában tizedik lett. Párosban, a dombóvári Fónai Friderikával szintén a dobogó legtetejére állhattak fel. A kínai versenyszámban Bartha Boglárkával hatodik lett. Novográdecz Bence ezüstérmet szerzett, Máder Hédivel szintén egy ezüstöt érdemelt ki. A felnőtt vegyes formációs együttes gyorsaságiban a harmadik helyen végzett. A csapat tagjai: Bartha Boglárka, Nagy Melissza, Máder Hédi, Novográdecz Bence.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában