Karácsonyi ajándék

2023.12.24. 09:52

Megyei labdarúgás: új kisbusz a karácsonyfa alatt

Remek hírt osztott meg közösségi oldalán a Somogy vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dél-Balaton FC Balatonszemes klubvezetése.

-Régóta várt ajándék kerül az idei karácsonyfa alá, miután megérkezett a Dél-Balaton FC új Renault kisbusza, melyet MLSZ-TAO pályázaton nyert el az egyesület. A fiatal focisták edzésekre és mérkőzésekre történő biztonságos szállítása már az új, extrákkal felszerelt kisbusszal történik majd a jövőben. Köszönjük szépen mindenkinek, aki segítséget nyújtott az új kisbusz beszerzésében. - olvasható a Somogy vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dél-Balaton FC Balatonszemes hivatalos közösségi oldalán.

A klubnál az évzáró bankettet is megtartották az U11-es, U13-as, valamint az U14-es korosztályban szereplő gyerekek számára. Az eseményen a gyerekekkel foglalkozó szakemberek posztonként jutalmazták azokat a tehetségeket, akik az őszi szezon folyamán kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

A Dél-Balaton FC felnőtt együttese egyébként a tabella harmadik helyéről várja a tavaszi folytatást, a csapat hátránya mindössze négy pont az éllovas Mezőcsokonyával szemben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában