Fotók

2023.12.10. 17:29

Mikulás Kupán versengtek az atádi asztaliteniszezők

Ötvenheten neveztek a „Nagyatádi Asztalitenisz Klub” hatodik Mikulás Kupájára, melyet az Árpád iskola aulájában és tornacsarnokában rendeztek meg a hétvégén – mondta Kovács László a klub elnöke.

Györke József

Hozzátette, hogy a megye számos helyéről érkeztek egyéni és csapat versenyzők. A legfiatalabb versenyző a 9 esztendős kaposvári Boros Réka volt, míg a férfiak közül a 79 éves Stoff István küzdött a kaucsukkal. Mivel harmincheten indultak egyéniben, így várható volt az idő elhúzódása.

Ormai István, nagyatádi polgármester köszöntő beszédében örömének adott hangot, hogy ilyen sokan eljöttek - nyolc települést képviselve, - a nemes versengésre.  Sok ismerős arcot és még több fiatalt fedezett fel a résztvevők között. Gratulált, hogy átadják a versenyszellemet a fiataloknak és igyekeznek jó sportolóvá nevelni az utánpótlást.

A reggel kilenc órától délután 16 óráig tartó versengés hozta a papírformát, de meglepetések is születtek. Így nagy tapsot kapott a legfiatalabb Boros Réka, aki a női mezőnyben harmadik helyezést ért el. Legnépesebb csapatot Kaposvár képviselte: a senior férfiak és dr. Bali Tibor a fiatal lánycsapatával. A legjobbak: Női egyes: Varga Judit (Nagyatád) - (a 9 éves Boros Réka 3 !.), Női páros: Detrich Dorottya – Balassa Borostyán (Kaposvár). Leány egyes: Szerják Dorka (Lábod), Fiú egyes: Kozma Dániel – Nagyatád, Férfi egyes: Tóth István – Kaposvár, Férfi páros: Szalai Attila- Tóth István Kaposvár, Senior egyes: Stoff István – Nagyatád, Senior páros: Stoff István – Magyar Jenő (Nagyatád). A versenybírói feladatokat a férfiaknál már évek óta Horváth Attila látta el, míg a nőknél és senioroknál Pánovics Imre.

 

Szerencsére a rendezők számítottak a verseny hosszúra nyúlásával, ezért frissítőkkel, élelemmel és gyümölcsökkel is megvendégelték a versenyzőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában