Teke

2023.12.02. 21:05

Öt kaposvári tekéző jutott az országos döntőbe

Az Investment Közutasok Kaposvári TK három játékosa indult az ifjúsági, míg kettő a serdülő egyéni Nyugat-Magyarországi Bajnokságon.

Sonline.hu

Az idősebbeknél Juhász Bence, Sziklási Tibor és Balogh Kristóf Kaposváron, míg Ripli Benedek és Ripli Barnabás Répcelakon érdemelte ki az országos fináléba jutást.

Kaposvár adott otthont a Nyugat-Magyarországi Ifjúsági Egyéni Bajnokságnak, melyen az Investment Közutasok Kaposvári TK három tekézője vett részt, nevezetesen Juhász Bence, Sziklási Tibor és Balogh Kristóf, s mindhárman továbbjutottak az országos döntőbe.

Juhász Bence kiválóan teljesített, s 630(!) fával az első helyen végzett, Sziklási Tibor is átlépte – hét egységgel – a hatszázas határt, s végül a dobogó harmadik fokára állhatott fel, mindössze öt fával maradt el a második Karba Bálinttól (Szentgotthárdi VSE). Balogh Kristóf is kitett magáért, 569 fával a továbbjutást jelentő tizenharmadik pozíciót szerezte meg.

Fotó: Lang Róbert

A serdülők Répcelakon csaptak össze egymással, Ripli Barnabás remekül játszott, s végül 534 fával az előkelő hatodik helyet szerezte meg. Ripli Benedek 514 fával zárta a megméretést, teljesítménye a tizenkettedik helyet jelentette.

Öt játékosunk vehet tehát részt a serdülő, illetve az ifjúsági egyéni országos bajnokság döntőjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában