RÖPLABDA EXTRALIGA, FÉRFIAK

2024.01.13. 12:37

Győzni mennek Szegedre a Fino röplabdásai

A hétközi, MÁV Előre SC-Foxconn elleni székesfehérvári első negyeddöntő megnyerése jó hatással volt a kaposvári társaságra.

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

 A Szlobodan Praljlacsics, Demeter András György edzőpáros veznyelte éllovas Fino bizakodó hangulatban kel útra vasárnap Szegedre, ahol 19 órakor a jelenleg nyolcadik helyen álló Extraliga-újonc Vidux-Szegedi RSE lesz az ellenfél.

A házigazda szegediek legponterősebb játékosa a 24 éves brazil Davi Luiz Pozzobon Durigon, aki immár a harmadik szezonját tölti a Tisza-parti városban. A 32 esztendős Csányi Dániel – aki 44 alkalommal volt utánpótlás válogatott – annak idején Kaposváron is megfordult. Szintén a Szegedet erősíti az egykori 30-szoros korosztályos válogatott Gönczi Imre és a 11-szeres utánpótlás válogatott Kasnyik Bence, a még csak 16 éves Szepesi Máté pedig kilenc alkalommal szerepelt az U17-es, illetve U18-as nemzeti együttesben.

A Fino Kaposvár alakulatától egyértelmű az elvárás: vasárnap este Szegedről is haza kell hozni mindhárom bajnoki pontot, lehetőleg játszmaveszteség nélkül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában