Kézilabda

2024.01.15. 12:47

Krakovszki gólpassza és Sipos találata a játéknap legszebb pillanatai közé került - videóval

A magyar férfi kézilabda-válogatott Montenegró (28–26) után Szerbiát (28–27) is legyőzte és az Izland elleni mérkőzés végkifejletétől függetlenül már biztos továbbjutó. A NEKA fiatal jobbszélsője, Krakovszki Zsolt pedig igyeskszik élni a lehetőséggel, amit Chema Rodriguez szövetségi kapitány ad neki.

Őszi Ádám

Zsolt KRAKOVSZKI, Hungary vs Montenegro, Men's EHF EURO 2024 Germany, Munich, Germany, 12.01.2024, Mandatory Credit © Anze Malovrh / kolektiff

Fotó: Anze Malovrh / kolektiff

A bogláriak fiatal tehetsége Montenegró ellen háromszor volt eredményes, míg Szerbia hálóját egyszer vette be, egyik gólpasszával pedig bekerült a harmadik játéknap Top 5 akcióját / gólját felvonultató jelenetek közé. Élményszámba menő passz és zseniális helyzetfelismerés, ami után Sipos Adrián vette be a montenegrói kaput. 

A magyar válogatott kedd este, 20 óra 30 perckor lép pályára Izland ellen, a mérkőzés tétje pedig nem más, mint a csoportelsőség és a továbbvitt pontok száma a középdöntőbe. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában