Labdarúgás

2024.01.25. 11:00

Nemzetközi tornát nyert a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia csapata

Mohácson rendeztek az U8-as korosztály részére nemzetközi tornát, melyen a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia is részt vett. Csíkvár Csaba tanítványai igazán izgalmas megmérettetésen hódították el a győztesnek járó kupát.

Sonline.hu

Fotó: BFLA

A csoportmérkőzések alkalmával csupán a pécsiektől kaptak ki, a másik három találkozójukon gólt sem kapva győztek, a Baja, a horvát Krpan és a Paks ellen. Az egyenes kieséses szakaszban a Kozármislennyel szemben büntetőkkel jutottak tovább, majd a döntőben újra összekerültek a PMFC csapatával. Ezúttal fordult a kocka, 3–1 arányban a kaposváriak nyertek, ezzel övék lett a bajnoki serleg. 

A torna legjobb játékosának járó különdíj is Kaposvárra került, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia tehetségét, Horváth Eriket látták a legjobbnak a szervezők. 

Csoportmérkőzések: LUA Baja–BFLA 0–2, PMFC–BFLA 4–2, Krpan&Babic–BFLA 0–2, ASE Paks–BFLA 0–2.

Elődöntő: BFLA–Kozármisleny 2–2; büntetőkkel továbbjutott a BFLA.

Döntő: BFLA–PMFC 3–1.

A csapat tagjai: Neiczer Patrik, Zámbó Barnabás, Szvath Emil, Kis Zétény, Fehér Márkó, Páli Zétény, Szecsődi Máté, Sipos Hunor, Horváth Erik.

– Ezen a napon volt minden, többször fordítottak a fiúk, akartak, volt, hogy a kapuba mezőnyjátékos állt be, voltak büntetők, kapusbravúrok – mondta a vezetőedző, Csíkvár Csaba. – Büszke vagyok a gyerekekre és örülök, hogy velük dolgozhatok. Többször köszönt vissza az edzésen végzett munka. Bár elsősorban nem az eredmény számít, de óriási öröm, hogy így alakult. Ami a legfontosabb, hogy ezen a napon nem csak kilencen képviseltük akadémiánkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában