Labdarúgás

2024.02.05. 17:52

Csoportellenfelek várnak a Rákóczira a héten

Újabb két edzőmérkőzés vár a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgó csapatára: a zöld-fehérek előbb hazai környezetben fogadják a Szentlőrincet, majd Paksra utaznak.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

Két, ugyancsak az NB III. Dél-Nyugati csoportjába érdekelt együttes ellen folytatja a felkészülési mérkőzések sorozatát a Kaposvári Rákóczi FC. A Székely Tibor által irányított somogyi zöld-fehérek eddig öt felkészülési találkozón léptek pályára, s a látottak, valamint az eredmények alapján egyre jobb formába kerülnek, azonban az egyik igazi erőfelmérő szerdán 11.00 órakor vár rájuk. Ekkor ugyanis Kaposváron, a Puskin utcai edzőközpontban lépnek pályára a Dél-Nyugati csoport egyik legjobb együttese, a Szentlőrinc ellen. A baranyai gárdával a bajnokságban kétszer találkoztak Mayer Milánék, akik nyitófordulóban négy-nullás vereséget szenvedtek, azonban a szentlőrinci visszavágón, már egy-egyes döntetlent értek el.

Újra a paksiak ellen

A Szentlőrinc elleni edzőmeccset szombaton 12 órától egy újabb követ, ekkor ismét a Paksi FC második csapata ellen lépnek pályára Hampuk Ádámék, akik szeretnék megtartani remek formájukat a március első hétvégéjén kezdődő bajnoki rajtra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában