Darts

2024.02.03. 21:25

Jótékonyságból szórták nyilaikat a Vikingek

A szórakozás és a verseny mellett ezúttal jótékony célból szórták nyilaikat a dartsosok a Kaposvári Vikingek Darts Club amatőr versenyén, ugyanis a Kaposvár Center Lions Club felhívására látásjavító szemüvegekkel segítik a gyengénlátókat.

Klein Péter Nándor

Farkas Gábor győzelmével ért véget a Vikingek jótékonysági versenye

Fotó: Lang Róbert

A remek hangulat és kiemelkedő nyeremények várták a darts szerelmeseit szombaton a Kaposvári Vikingek Füredi úti termébe, ahol ezúttal ötvenheten ragadtak nyilat, hogy minél pontosabban célozva nyerjék a legeket, és emellett a nevezési díjukkal segítsék a Kaposvár Center Lions Clubbal közösen a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületét. 
– Egy különleges versenyt tudhatunk magunk mögött – mondta Farkas Gábor, a Kaposvári Vikingek Darts Club elnöke. – Már második alkalommal keresett meg bennünket a Kaposvár Center Lions Club, hogy segítsünk, ezúttal a vakok és gyengénlátók számára, akiknek látásjavító szemüvegeket vásárolnának, így a versenyünk teljes bevételével felajánlottuk. Az egyesületünk nyitott a jótékonyságra, így szívesen vesszük az ilyen jellegű megkereséseket. 
A környékbeli amatőr és profi dartsosok mellett az E.ON férfi vízilabda OB I. felsőházába jutó Kaposvári Vízilabda Klub több játékosa is a tábla elé állt, hogy minél jobb eredményt érjen el. 
– A verseny lebonyolításán nem változtattunk, ezúttal is a csoportkörök után következett az egyenes kiesés szakasz a továbbjutók számára – tette hozzá Farkas Gábor, akitől azt is megtudtuk, hogy igen sűrű az egyesületük programja, hiszen ettől az évtől már ligaversenyeket is rendeznek a szokásos amatőr és nyílt egyéni, valamint páros viadalok mellett. 
A Vikingek jótékonysági versenyén a helyezettek között többek között egy kétnapos, a Mórahalmi fürdőbe szóló hétvégét is kisorsoltak, illetve két jegy is gazdára talált a szeptemberi Hungarian Darts Trophyra, de ezek emellett dartsszettek, ajándékcsomagok, illetve a női résztvevőknek külön nyeremények is kiosztásra kerültek. A Vikingek jótékonysági versenyén hazai siker született, hiszen Farkas Gábor a döntőben csapattársát, Epstein Stephant győzte le. A megosztott harmadik helyen pedig Pintér Barna és Lázár Márk végzett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában