Vízilabda

2024.03.15. 11:36

A megtizedelve is meglepetésre készül a Vasas ellen a Kaposvári VK

A világsztárokkal felálló VasasPlaket csapatát fogadja szombaton 16.00 órakor a Csik Ferenc Versenyuszodában a kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. felsőházi rájátszásának második fordulójában.

Klein Péter Nándor

Először játszik hazai medencében a Kaposvári VK

Fotó: MW

Első alkalommal játszik hazai medencében ebben az évben a hetedik helyen álló Kaposvári VK, amely a felsőház második körében a magyar és szerb válogatottakkal felálló, harmadik helyet elfoglaló Vasast fogadja a mindig remek hangulatú Csik Ferenc Versenyuszodában.
– Nagyon vártuk már az ide első hazai mérkőzésünket – fogalmazott Somogyvári Ádám, Kaposvári VK fiatal, saját nevelésű játékosa. – A Vasas ellen szeretnénk megmutatni, hogy remekül felkészültünk a felsőházra, hiszen ez nem sikerült az előző, BVSC-Zugló elleni mérkőzésen. Így emiatt még nagyobb erőbedobással készülünk a találkozóra, mindent megteszünk azért, hogy megszerezzük az első győzelmünket.
Somogyvári Ádámtól azt is megtudtuk, hogy sérülések és betegségek tizedelik jelenleg a csapatot. Ez viszont általában jó előjelnek szokott bizonyulni, ugyanis a Kaposvári VK rendre akkor ér el világraszóló bravúrt, amikor nem a legjobb csapatával tud kiállni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában