Kézilabda

2024.03.10. 08:44

Egy könyökös eltörhette az orrát a Siófok egykori játékosának

Sérülés árnyékolta be a Ferencváros és a Mosonmagyaróvár elődöntőjét a női kézilabda Magyar Kupa szombati játéknapján. A címvédő budapesti gárda egyik legjobbja, Tomori Zsuzsanna, aki 2019 és 2021 között volt a Siófok KC játékosa, egy balszerencsés mozdulat következtében nem tudta folytatni a játékot.

Sonline.hu

Fotóillusztráció

Fotó: Németh András

A hétvégén Tatabánya ad otthont a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének. Az első szombati elődöntőben a Győri Audi ETO KC nagy küzdelem árán győzte le 29-28-ra a szintén BL-résztvevő riválist, a DVSC Schaeffler együttesét, később pedig a címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria verte meg 29-25-re a Motherson Mosonmagyaróvár csapatát. A Fradi sikere komoly áldozattal járt.

Balszerencsés mozdulat volt

Az FTC–Mosonmagyaróvár összecsapás első játékrészének hajrájában Tomori Zsuzsanna kapott az orrához, majd elterült a földön. A többszörös Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó az ellenfél játékosának, Lancz Barborának a könyökével „találkozott”, miközben Lancz lövésre lendítette a karját, a könyökével orron találta Tomorit. A balszerencsés mozdulat miatt később már nem térhetett vissza a pályára a Ferencváros védőspecialistája, aki az M4 Sport helyszíni riporterének azt mondta, valószínűleg eltört az orra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában