Röplabda

2024.03.07. 16:08

A negyedik helyről fordulhat a Kasi együttese

Fenyő Gábor

Az egyaránt a harmadik vonalban (Nyugat „A” csoport) érdekelt, Koczor-Meló Edina vezette Nagybajomi DRC együttese az első – még csak szettet sem veszítettek –, a Kertész Gabriella Ilona irányította Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „kék” csapata pedig a negyedik helyről folytathatja a bajnoki középszakasz küzdelmeit. 

Az élen álló Nagybajomi DRC III. osztályú mini (U13-as) csapata: Kis Krisztina (csapatkapitány), Császár Rebeka, Bunovácz Léna, Koczor Jázmin, Tóth Natália, Baráth Amália, Vass Johanna, Horváth Nóra Mária, Pixer Alexa, Hahn Letícia, Jákovics Jázmin, Horváth Gabriella, Görög Luca, az edzőjük Koczor-Meló Edina. 

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „kék” III. osztályú mini (U13-as) csapata: Tóth Mira Csenge (csapatkapitány), Kiss Léna, Bódis Borka Sára, Kárpáti Hanna Éva, Gulyás Natália, Varga Amanda, Kovács Lora, Pintér Nóra, Szabari Sára Viktória, Kiss Melani Lotti, Szabadi Dóra Viktória, Kiss Kamilla, az edzőjük Kertész Gabriella Ilona.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában