Megyei labdarúgás

2024.03.03. 15:17

Négyszer is betalált Kaposfürednek a Balatonlelle

A Somogy vármegyei elsőosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Kaposfüred SC a Balatonlellei SE csapatát látta vendégül. A találkozót a vendégegyüttes nyerte 4–0-ra.

Trancsik Zsanett Kármen

Fotó: Lang Róbert

A Balatonlellei SE elég korán megszerezte a vezetést, már a hatodik percben betalált a Kaposfüred kapujába Körmendy Kevin Tamás által. Az első félidő felénél még nagyobb előnyre tett szert a vendégcsapat, a szünet után, az 53. percben pedig Országh Balázs vágta be a harmadikat. A hazaiakat még az ág is húzta, ugyanis a 64. percben Balog Alexet kiállították. S csakhogy hab legyen a tortán a balatoniaknak, a 90. percben végleg eldöntötték a meccset, Silva Lopes Leonardo rúgta a negyedik találatot.

Kaposfüred SC–Balatonlellei SE

Kaposfüred, vezette: Benke Péter, (Balikó Zoltán, Berkes Keve Boldizsár).

Kaposfüred SC: Czebei Á. – Dervalits S., Károli Gy., Ballerini G., Szántó B., Orsós V. (Kovács R. a 20. percben), Somlai D. (Magyar K. a szünetben), Hornyák D., Varga L. (Csiszár T. a 15. percben), Balog A., Sipos A. Vezetőedző: Széchenyi Attila.

Balatonlellei SE: Posza Zs. – Soóky R., Kelemen K. (Muth M. a 74. percben), Fazekas Á., Körmendy K., Dömötör D. (Czeider M. a 72. percben), Balogh B. (Andrasics M. a 79. percben), Kovács K., Silva Lopes L., Országh B., Németh J. Vezetőedző: Kenéz Szabolcs.

Gólszerzők: Körmendy K. a 6. percben, Kelemen K. a 24. percben, Országh B. az 53. percben, Silva Lopes L. a 90. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában