Kosárlabda NB I.

2024.04.26. 18:02

Az önzetlen játék lehet a kulcsa a Kaposvári KK újabb sikerének

Szerda után ismét pályára lép Kaposvári KK: Dalibor Damjanovic tanítványai szombaton 18.00 órakor Szegeden vívnak fontos mérkőzést a Tippmix férfikosárlabda NB I./A alsóházi rájátszásának ötödik fordulójában.

Sonline.hu

Fotó: Lang Róbert

A Szedeák gárdája ugyan két vereséggel kezdte a playout küzdelmeit, ám azóta a Kecskemétet és az Oroszlányt is sikerült térdre kényszeríteniük az elmúlt héten, így jó formában várják a szombati találkozót. Noah Locke személyében az alapszakasz és ez idáig az alsóházi rájátszás pontkirályával néz szembe hétvégén a somogyi védelem. 
Azt gondolom jó úton vagyunk, az elmúlt két meccset sikerült megnyerni – nyilatkozta a klub honlapjának Milos Koprivica, a KKK szerb légiósa. – Önzetlenül játszottunk,  igaz a végén sokat hibáztunk, de sikerült behúzni. A következő sikerhez is az önzetlen játék lesz a kulcs. Továbbá természetesen fontos lesz a védekezés és a kizárás a lepattanózáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában