Labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport

2024.05.11. 07:57

A Rákóczi kimaradna a mohácsi vészből

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Dél-Nyugati csoportjának 28. fordulójában, vasárnap 17 órakor a Mohácsi TE 1888 otthonában szólítják pályára a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgóit.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

A Dunaújváros után egy újabb kiesés elől menekülő csapat vár a Kaposvári Rákóczi FC együttesére, amely a 25 ponttal 12. helyen álló Mohácsi TE 1888 otthonában lép pályára. A baranyaiak bár jenleg nem tartózkodnak a kiesést jelentő zónában, azonban a mögöttük álló, szintén 25 pontos PEAC és Szekszárd duó már igen, így minden egyes pontra égető szükségük van a bent maradáshoz a Duna-partiaknak, akik korábban az éllovas Iváncsát is legyőzték hazai környezetben.

– Nehéz mérkőzésre számítok a Mohács ellen, hiszen a Dunaújvároshoz hasonlóan, ők is a kiesés ellen küzdenek, ami plusz erőt adhat nekik 

– mondta Mikler Dániel, a Kaposvári Rákóczi FC kapusa. – Alkalmazkodnunk kell majd a körülményekhez és jó hozzáállással, jó felfogással kell pályára lépnünk. Szeretnénk egy jó és eredményes játékkal megszerezni a három pontot. 
A Rákóczinak ez az előző mérkőzésen remekül sikerült, így újabb győzelemmel gazdagodtak. 
– Azt gondolom, hogy a Dunaújváros elleni mérkőzést nagyban befolyásolta a korai kiállítás – véli Mikler Dániel, aki hosszú időt követően kapott újra lehetőséget a kezdőcsapatban. – Nyilván jó érzés volt egy győztes mérkőzéssel és kapott gól nélkül visszatérni a csapatba. Természetesen volt bennem némi izgalom, de nagyon vártam a mérkőzést és próbáltam ki élvezni annak minden pillanatát – tette hozzá a kapus. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában