Röplabda

2024.05.27. 13:23

Bajnokok a bajomi kisminik

Budapesten az Újpesti TE Szilágyi utcai röplabdacsarnokában rendezték a kismini korosztály (U12) országos hatos döntőjét.

Fenyő Gábor

Fotó: dora

A seregszemlén pályára szólították a Koczor-Meló Edina és Major Zsuzsanna edzőpáros vezényelte Nagybajomi DRC „piros” alakulatát, amelynek négy fellépése volt, s úgy hódította el a bajnoki címet, hogy egyetlen játszmát sem engedett át az ellenfeleinek. Érdekesség, hogy a házigazda Újpesti TE csapatával kétszer is összecsaptak – előbb a csoportmérkőzés során, majd a legvégén az aranymeccsen –, de mindkét alkalommal a nagybajomiak örülhettek a találkozó után.

Eredmények.

A csoportmérkőzéseken: Nagybajomi DRC „piros”–Békéscsabai RSE „kék” 2–0 (11, 12); Nagybajomi DRC „piros”–Bp. Újpesti TE „lila” 2–0 (26, 17). Az elődöntőben: Nagybajomi DRC „piros”–Delta Röplabda SE Érd „fekete” 2–0 (9, 13). A döntőben: Nagybajomi DRC „piros”–Bp. Újpesti TE „lila” 2–0 (15, 23).

A végeredmény: 1. Nagybajomi DRC „piros”, 2. Bp. Újpesti TE „lila”, 3. Szombathelyi Sportiskola „A”, 4. Delta Röplabda SE Érd „fekete”  – a bronzmérkőzésen 2–1 (22, –23, 16) –, 5. Békéscsabai RSE „fehér”, 6. Békéscsabai RSE „kék” – a helyosztó mérkőzésen 2–0 (20, 22).

A bajnok Nagybajomi DRC „piros” I. osztályú kismini (U12-es) csapata: Bunovácz Léna (csapatkapitány), Császár Rebeka, Koczor Jázmin, Baráth Imola, Vass Johanna, az edzőik Koczor-Meló Edina és Major Zsuzsanna.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában