Röplabda

2024.05.22. 14:34

Névrokon váltja Szabó Dávid másodedzőt a kaposváriaknál

Szabó Dávidot Szabó Dávid váltja a női röplabda Extraliga-ezüstérmes KNRC szakmai stábjában.

Az új másodedző, Szabó Dávid

Fotó: KNRC

A KNRC a közösségi oldalán jelentette be, hogy a következő szezontól eddigi másodedzője, Szabó Dávid minden figyelmét a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola utánpótlására fordítja majd, hiszen a leány röplabda szakosztály vezetőedzőjeként folytatja munkásságát.

Utóbb pedig kiderült,teljesen nem maradnak Szabó Dávid nélkül a kaposváriak, legalábbis új nevet nem kell megszokniuk, ugyanis a többszörös magyar bajnok és kupagyőztes, CEV Kupa és Olasz Szuperkupagyőztes, klubvilágbajnoki bronzérmes Szabó Dávid csatlakozik a szakmai stábhoz.

– Úgy érzem, most érkeztem el az életem azon szakaszába, ahol a profi röplabdás karrieremet edzőire válthatom. Egy ideje követem már a KNRC és Vincent munkásságát, és számomra rendkívül pozitív volt, ahogy felépíti évről évre a csapatait. Ő fogja meghatározni az irányt, és én azért leszek ott, hogy segítsem neki ezt az irányt tartani, és terelgessem, motiváljam a játékosainkat. A célom most minél többet tanulni, akár Vincenttől, akár a női röplabdáról, hogy minél nagyobb segítségére lehessek a csapatnak – emelte ki Szabó Dávid.

Vincent Lacombe szakmai stábja Szabó Dáviddal kiegészülve immár teljes, az erőnléti edzői feladatokat Gáspár Miklós látja el, Seres Szilvia a fizioterapeuta, míg a csapatorvos dr. Palka Gergely maradt.

A háttérben Vida Róbert, mint csapatmenedzser, és Barbarics András, mint kommunikációs és marketing menedzser segíti még a somogyi csapat munkáját.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában