Ingatlanajánló

2023.06.17. 12:00

Ebből a siófoki ingatlanból örökké nézheted a balatoni naplementét

helyi ingatlanpiac fotói között ragadta meg a figyelmünket egy Balatonra néző terasz. Az Aranyparton található, 39 négyzetméteres örökpanorámás kilátással kecsegtető lakást 89 millió forintért kínálják az új tulajdonosnak.

Siófok, Aranyparton ELADÓ exkluzív 4 emeleti lakás

“Siófok, Aranyparton ELADÓ exkluzív 4 emeleti lakás.

A Galerius Apartmanházak, D épületében kínálunk egy 39 nm alapterület lakást 13 nm alapterületű, nyugati fekvésű, örökpanorámás erkéllyel.

A lakás egyedi gyártású bútorokkal, modern gépekkel felszerelt. A fürdőszobában zuhanykabin lett beépítve. A lakás hűtése klíma, az ablakok alumínium redőnnyel felszereltek. A fűtés egyedi mérővel, központilag megoldott, padlófűtés. A lakás fekvése nyugati oldalra néz, ennek köszönhetően világos, kényelmes. Az erkély panoráma a napnyugta szépségét biztosítja a tó felett. A Balaton egyedi szépsége minden napszakban jól látható, csendes esték és a fények vagy a reggeli nap ahogy megvilágítja a vizet, nagyon kellemes látványt nyújt. És mindez örökre megtartható. 

A nyári nyüzsgés zaja távol esik, de a vízpart egy reggeli úszáshoz, vagy egésznapos strandoláshoz is azonnal elérhető. A siófoki Galerius élmény fürdő, közvetlenül a lakópark mellett található, a felújítása után elérhető lesz az itt lakók, vagy pihenők számára.

Fontos elmondani, hogy az apartmanok, és különösen a kínált lakás erkélye intimszférás, azaz a közvetlen szomszéd teraszokról nem belátható.

A modern új építésű, liftes épület közvetlenül a vízparton helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben. Ugyanakkor, a vasútállomás, boltok, autóbuszmegálló, éttermek gyalogosan, pillanatok alatt elérhetőek. Valamint a szabadstrand, amely a lakópark közvetlen kertkapcsolata mellett található.

Az apartman ideális pihenésre, strandolásra, egyéb szabadidős tevékenységre, de lakhatásra is, az év minden évszakában is.

A lakás értékei biztonságban lesznek, 24 órás portaszolgálat és őrszolgálat segíti, a lakás egyéni riasztása mellett. Az autók zárt felszíni udvari beállóban parkolhatnak. A lakásnak van saját parkolója.

A lakópark körbekerített, kapukóddal, távirányítóval nyitható. A belső udvaron játszó és pihenőtér van kialakítva, a zöld területet kertész gondozza.

A lakás fenntartási költsége alacsony.

A lakás előre egyeztetett időpontban, komoly érdeklődéssel megtekinthető. Azonnal költözhető![...]”

További nyaralók és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!