Kék hírek, bulvár

2009.06.03. 16:53

Felmentették a rendőr alezredest, a főkapitány nem indokol

Felmentették Kulcsár Tibort, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság (SMRFK) közlekedésrendészeti osztályának eddigi vezetőjét – tájékoztatott az SMRFK.

Harsányi Miklós

Az SMRFK vezetője szerdán indoklás nélkül felmentette vezetői beosztásából Kulcsár Tibor alezredest, s más szolgálati beosztást ajánlott fel részére. A Sonline.hu úgy tudja: a szolgálati törvény szerint öt nap gondolkodási ideje van az alezredesnek. Addig kell eldöntenie, hogy elfogadja a felajánlott beosztást vagy sem.



Kulcsár Tibor két diplomát szerzett; a győri közlekedési főiskolára járt, s a budapesti rendőrtiszti főiskolát is elvégezte. A 45 éves alezredes 21 éve szolgál rendőrségen. Kezdetektől fogva a közlekedési osztályon dolgozik: 2006. december 1-óta vezette a közrendvédelmi és közlekedésrendészeti osztályt. Tavaly januártól pedig a közlekedésrendészeti osztály élén állt szerdáig.

– Teljesen új helyzet a számomra; ha döntöttem, talán beszélek az ügyről – kommentálta a felmentés hírét a Sonline.hu-nak Kulcsár Tibor.
Megkerestük Mergancz Sándor ezredest, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét. A hivatalos sajtóközleményen kívül azonban nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!