Kék hírek, bulvár

2010.04.12. 10:26

Részeg biciklis: cikcakkban át a piroson - videó

A biciklis kihasználta az egész aszfaltcsíkot, nem az ideális ívet kereste, hanem megpróbált egyenesen hajtani, ami piásan elég nehéz.

Sonline/www.police.kaposvar.hu

A rendőrök fokozottan figyelnek a kerékpárosokra is. Vizsgálják a biztonságtechnikai eszközök meglétét, de a szonda is előkerül.

A Kaposvári Rendőrkapitányság küldött a Sonline.hu szerkesztőségének egy videót, melyet egy átfogó razzia keretében rögzítettek. A videón jól látszik, hogy a részeg biciklis nem tudott egyenesen haladni az úton, ráadásul a piroson is áthajtott.



A részeg biciklis pechére pont a rendőrautó előtt mutatta be mutatványát. Abba még belegondolni is rossz, mi történt volna, ha éppen akkor érkezik a vonat, amikor a piás kerékpáros áthajt a vasúti kereszteződésen.



Kaposvári Rendőrkapitányság az ENNYI! kampány keretében minden szabálytalankodó autósra lecsapnak. Az akcióval – nem titkoltan – a megelőzés a céljuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!