Kék hírek, bulvár

2011.02.19. 14:16

Király L. Norbi szerint k. jó itthon - fotók!

Kedvencünk, Király L. Norbi elemében érezte magát a hazai pályán, óriási show-t csinált, rengeteget poénkodott és még a telefonjára is felvette emlékezetes kaposvári bemutatkozását.

Meiszterics Eszter

AC/DC, Tankcsapda, James Brown, Kid Rock, Roxette… Norbi bulizós repertoárjával készült a hazai koncertre, a Cotton eye Joe, és a Big gun alatt szinte őrjöngött a közönség, az I feel good alatt pedig megint nem bírta ki, hogy meg ne mutassa csupasz felsőtestét a tini lányok nagy örömére…



A kaposvári fenegyerek olyannyira élvezte a helyzetet, hogy folyamatosan hergelte, énekeltette közönségét, majd előkapta telefonját és levideózta mennyire imádják őt, és közölte: k. jó itthon!

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Norbi először lépett fel hazai pályán Kaposváron
[/caption]

Nikolas Michael Jackson Billy Jean-jével kápráztatta el a rajongókat, de a Crazy-t és a Purple raint is előadta, Leonard Cohen Hallelujah-jával megrengette a sportcsarnok falait és a közönség szívét is.
Míg a Summer Sisters és Shodeinde Dorka túl sok lassú dallal készült, addig Vastag Tomi megint tudta mitől döglik a légy, de legalábbis érte a csajok, a Pocsolyába léptemmel meg az Edda-himnusszal hozta a formáját.

A meglepetésként beharangozott Norbi - Keresztes Ildikó duettet is értékelte a közönség, bár senki nem ismerte a dalukat, Norbit pedig a szervezők egy szócsővel lepték meg abból az alkalomból, hogy a kaposváriak kedvence a napokban ünnepelte a szülinapját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!