Kék hírek, bulvár

2012.09.07. 07:56

Halálos baleset: felborult egy kisbusz az M7-esen

Egy negyvennégy éves férfi vesztette életet abban a közlekedési balesetben, mely az M7-es autópálya 171-es kilométerkövénél történt.

Sonline

Halálos közlekedési baleset történt péntek hajnalban az M7-es autópályán Hollád közelében – értesült a Sonline.hu szerkesztősége.
– A sztráda 171-es kilométerkövénél, a bal oldali pályán történt a tragédia – tájékoztatott Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője. – Egy szlovák rendszámú Opel Vivaro, melyben hét férfi utazott, borult fel, s a belső és a külső sávot elfoglalva fejtetőn állt meg. Az utasok közül egy 44 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.



Méhes Dóra hozzátette: a műszaki mentés idején útzár volt érvényben. – Azóta már a leállósávban zajlik a forgalom, jelenleg a másik két sávot tisztítják – tudtuk meg Méhes Dórától. – A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!