Kék hírek, bulvár

2012.11.06. 16:16

Gyerekgyilkosság: részletes beismerő vallomást tett P. Erika

Részletes beismerő vallomást tett kedden P. Erika, a kaposvári gyermekgyilkosság egyik gyanúsítottja, a megölt 11 éves fiú nevelőapjának volt élettársa. Erről Berlik Zoltán, a 47 éves nő kirendelt ügyvédje tájékoztatta az MTI-t.

Sonline/mti

A nőt a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy két hajléktalannal együtt előre kitervelten, különös kegyetlenséggel meggyilkolta a múlt hétfőn eltűnt és szombaton holtan megtalált 11 éves, felsőmocsoládi Szita Bencét, volt élettársa nevelt fiát.

Berlik Zoltán ügyvéd az MTI-nek elmondta: a kedd délelőtt 9 órakor kezdődött kihallgatás előtt hosszan elbeszélgetett a védencével, aki ezt követően teljes körű, részletes beismerő vallomást tett. A kihallgatás fél négyig tartott.



Az ügyvéd közölte, hogy P. Erika a saját bűnösségére vonatkozóan is teljes, feltáró vallomást tett, de Berlik Zoltán arról nem kívánt nyilatkozni, hogy a nő az esetleges felbujtói szerepét ismerte be, vagy azt, hogy ő követte el a gyilkosságot. A védő arról is beszélt, kirendelt ügyvédként a jövőben is ő látja el az asszony védelmét, ez ügyvédi kötelessége – felhatalmazással senki sem vállalná az ügyet, így ő maga sem.

Kapcsolódó cikkeink:
-----------------------------------------------------------------

Elismerés a gyilkosság felderítéséért
Lincshangulat a gyerekgyilkosság után?
Pszichológus segít a gyerekeknek a mernyei iskolában
„Nem tudom, hogyan lehetett így kivégezni egy gyereket”
Emberből állat

Előzetesben Szita Bence feltételezett gyilkosai
Kaposvár gyászol, egy irgalom nélküli nap krónikája
"Nincs az a jel a tévéképernyőn, ami ezt elviselné" - sajtótájékoztató a gyilkosságról
Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiúholttestét
Csatárláncban keresték az eltűnt kisfiút a Desedánál
Eltűnt egy felsőmocsoládi kisfiú egy kaposvári játszótérről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!