Kék hírek, bulvár

2016.01.29. 11:38

Balesetek szemtanúit keresik a rendőrök

Két kaposvári baleset szemtanúit is keresik a rendőrök, jelentkezzen, ha érdemleges információval rendelkezik valamelyik esettel kapcsolatban.

Sonline

Egy sofőr még január 15-én este az általa vezetett ismeretlen típusú és színű járművel a kaposvári Fő utcában nekiütközött az úttest jobb szélén parkoló személygépkocsinak. A járművezető a baleset után adatainak hátrahagyása és a hatóság értesítése nélkül elhajtott.
Január 18-án is történt egy baleset, melynek okozója lelépett a helyszínről: egy ismeretlen a Kaposváron, az Irányi Dániel utcában lévő áruház parkolójában nekiütközött egy várakozó személyautónak.A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, akik a balesetek körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon. Vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon. A névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik