Kék hírek, bulvár

2016.05.04. 10:20

Az orvvadász házáig vezették a nyomok a rendőröket

Az ötvenhat éves gyanúsított tizenöt hurkot feszített ki az erdőben, de a rendőrök elkapták és előállították a Taszári Rendőrőrsre.

Sonline

A Taszári Rendőrőrs orvvadászat bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy kaposkeresztúri személy ellen.
A körzeti megbízottak (még január 24-én) a Kaposkeresztúr külterületén található erdőrészt ellenőrizték. A frissen esett hóban lábbelinyomokat találtak, melyek tizenöt, különböző magasságban kifeszített hurokhoz, majd azoktól egy kaposkeresztúri házhoz vezettek. Az egyenruhások az ingatlan 56 éves lakóját elfogták, s előállították a rendőrőrsre és gyanúsítottként hallgatták ki. H. Gy. az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetett.



A Taszári Rendőrőrs befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Nem fizettek

A somogyi rendőrök három bírság meg nem fizetése miatt körözött személlyel szemben intézkedtek. A 39 éves S. Pétert Magyaratádon, a 37 éves B. Sándort és az 55 éves R. Jánosnét Kaposváron fogták el. Az egyenruhások mindhárom kaposvári lakost a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!