Kék hírek, bulvár

2016.07.28. 18:25

Az ítélkezési szünetben is akad dolga a bíróságoknak

A siófoki és a fonyódi bíróság két tolvajt, három ittas vezetőt és egy agresszív férfit ítélt el, akiket a helyi ügyészségek ültettek gyorsított eljárásban a vádlottak padjára.

A. V.

A három sofőr Balatonfenyvesen, Balatonlellén és Siófokon bukott le, közepes és súlyos alkoholos állapotban vezettek, ezért mindannyiukat pénzbüntetésre ítélték, s jogosítványukat is elvették – illetve egyiküknek még jogsija sem volt, autójának pedig kötelező biztosítása hiányzott...



Balatonszabadiban egy asszony a vele jó viszonyban lévő igen idős, mozgás- és látáskorlátozott házaspárt fosztotta ki az otthonukban. Csaknem a teljes havi nyugdíjukat vette el tőlük, ezért a járásbíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte. Siófokon egy nő hetvenezer forintnyi krémet és parfümöt lopott el egy drogériából, mivel hamar elfogták, s így az áru is megkerült, a bíróság közérdekű munkára ítélte.
Bábonymegyerben egy férfi úgy megverte élettársát, hogy annak eltört az orra: a járásbíróság szintén közérdekű munkával büntette. Miután a verdiktekbe mind a hat vádlott belenyugodott, így valamennyi jogerőre emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!