Kék hírek, bulvár

2017.02.15. 11:15

Látott már ennyi marihuánát? Az iskola mellett volt az ültetvény

Első fokon három év hat hónap szabadságvesztésre ítélt jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt egy marcali férfit a Kaposvári Törvényszék.

Sonline

Jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt állítottak a Kaposvári Törvényszék elé egy 27 éves marcali férfit, aki a családi házának udvarán – saját használatra – vadkendert, azaz cannabist termesztett. A növényeket évente leszüretelte és feldolgozta, s a marihuána egy részét elszívta, a többit pedig elraktározta, a férfi családi háza ráadásul egy marcali általános iskola telekszomszédságában van.



A lefoglalt növények hatóanyagtartalma két és félszeresen meghaladta a jelentős mennyiség alsó határát. A bíróság a vádlottat kábítószer birtoklásának bűntette miatt 3 év 6 hónap szabadságvesztésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott és védője fellebbezett, míg a Somogy Megyei Főügyészség tudomásul vette a verdiktet, így az ügy a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!