Közélet

2008.03.02. 20:22

A családosok felé is nyit a fonyódligeti gyermektábor

Huszonhét somogyi iskola képviselője kapott ízelítőt a nyári táborozási lehetőségekről Fonyódligeten.

Nagy László

- Több esztendeje fizethetnek a táborozók üdülési csekkel, ez évtől viszont csoportos pályázatokkal is segíteni kívánnak a csekkek megszerzésében - hangzott el a Somogy Megyei Gyermektáborban, ahol Szegedi Ágnes táborvezető az idei évben induló új lehetőségekről is beszámolt.

A ritmus, nyelvi, nosztalgia- és kézművestábor, valamint a nagyszülők-unokák táboroztatása mellett a bejáró gyerekek számára igénybe vehető napközistábort szerveznek, ugyanakkor a családoknak is vonzó nyaralási lehetőségeket hirdettek.

– Gombfocitól és a Liget fesztiváltól a kalandtúráig számtalan programlehetőséget kínálnak. Augusztusban játékbemutató és vásár várja az érdeklődőket – mondta.

Az áprilisi nyitásig kisebb fejlesztéseket hajtanak végre az 1200 férőhelyes táborban. Több altábornál építenek parkolókat, kisebb ebédlőjükből pedig gyorséttermet alakítanak ki, amelyben egy korszerű büfé is helyet kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!