Közélet

2009.08.23. 16:04

Pszichiátrián kezelik BB Évit, alkohol problémái vannak

Egy budai pszichiátriára szállították a nyolc hónapos terhes Párkányi Évit, aki vélhetően a fővárosban hozza világra gyermekét.

Sonline

BB Évi egy hete került kórházba, a Borsnak a szomszédjai azt állították, hogy mentő jött a nőért és azóta nem látták. Az üresen álló házat édesanyja tette rendbe. Párkányi Évit a fővárosba szállították egy pszichiátriára, ahol vélhetően gyógykezelés alá vetették a család kérésére. A nyolc hónapos terhes nő nagymamája szerint az unokájának csak nyugalomra van szüksége, ezért nem kellett volna elvinni otthonából.

A bulvárlap próbálta elérni a villa-lakó többi családtagját is, hogy információt szerezzenek a lány hollétéről és állapotáról, de több rokon is elutasító volt az újságírókkal, mondván, hogy Évinek pihenésre van szüksége a gyógyuláshoz, ne zaklassák őt a szülés előtt időszakban. A hajdani Big Brother-győztest a bíróság korlátozottan cselekvőképesnek minősítette, a családja nem vállalta a gondnokságot, így hivatásos segítőt rendeltek ki mellé, ám most mégis a hozzátartozók léptek közben a válságba jutott Évi érdekében. A lapnak a környéken élők azt állították, hogy a lányt csupán az alkohol motiválja, a dohányzással sem hagyott fel, ezért is lehet szükség Évi gyógykezelésére, akinél már bármelyik nap megindulhat a szülés, vélhetően a fővárosban hozza világra gyermekét.

A Blikk megtalálta BB Évit egy budai pszichiátrián. Az bulvárlap újságírója arról számolt be, hogy a lány nincs tisztában azzal, hogy hol van és mi történik vele, csak haza szeretne jutni. Orvosa nem nyilatkozott állapotáról, de ő maga arról számolt be, hogy már ultrahangos vizsgálatra vitték.

Korábban hírportálunk is megírta, hogy az egykori villalakó, akit valamikor a csillogás és a siker vett körbe, mára önellátásra képtelenül várja második gyermekét, nem tudva, hogy mikor fog szülni. Első kisfiát, Jancsikát nagynénje neveli, és Évi azt mondta, hogy születendő gyerekét már örökbe is adta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!