Közélet

2010.02.01. 17:05

Herényi Károly a pesti hetedikkerületre cseréli Boglárt

Ellentétben az eddigiekkel nem indul egyéni jelöltként Somogy 4. számú választókerületében az idén Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese.

SONLINE

Herényi Károly hétfőn szerkesztőségünknek elmondta: még nem dőlt el végérvényesen, de nagy valószínűséggel a budapesti hetedik kerületben száll ringbe egyéni jelöltként.

– Munkám zöme a fővároshoz köt, lényegesen több időt töltök ott, ezért nem lenne tisztességes, ha így próbálnám meg képviselni a balatonboglári választókerület érdekeit – fogalmazott Herényi Károly, aki 1998. óta valamennyi országgyűlési választáson egyéni jelölt volt a somogyi térségben, melybe egyébként balatonföldvári lakóhelye is beletartozik.



Arra a kérdésre, hogy ki lesz az MDF országgyűlési képviselőjelöltje Herényi Károly eddig megszokott helyén, Somogy 4. számú választókerületében, Mészáros Ákos, a párt megyei elnöke azt mondta: a jelölt meghallgatása kedden lesz, nevét néhány nap múlva hozzák nyilvánosságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!