Közélet

2010.04.06. 16:44

Kinyitjuk a panaszládát!

Ha átlóg a szomszéd fája a telkünkre, akkor kié a kertünkbe pottyanó szilva? Mikor érdemes parkolási bírság miatt fellebbezni? El lehet állni, vagy fel lehet mondani az adott szerződést? Foglalót, vagy előleget érdemes kikötni? Ne vesszen el a jog hálójában, segítünk!

Sonline

Gyakran érezzük úgy, hogy a jog csak azoknak a kezében eszköz, akik pontosan ismerik a kiskapukat. Pedig a jogra, mint társadalmunk egyik legfontosabb alappillérére, együttélésünk legfontosabb rendszerére kellene gondolnunk. Sokszor nem is tudjuk, milyen lehetőségeink vannak, ha döntéshelyzetbe kerülünk, vagy több lehetőség közül melyik megoldás lehet számunkra kedvezőbb. Sokszor akkor is van válasza jog útvesztőjében, ha nem ismerjük fel. Lépjen túl velünk gondjain, dobja be panaszát ládánkba!



A Sonline.hu jogi tanácsadási blogot indít Simonné Dr. Mészáros Renáta közreműködésével PANASZBLOG néven. Önnek csak annyi a dolga, hogy megírja nekünk vélt, vagy valós sérelmét, melyben megoldást, vagy segítséget vár az ismeretlen jogi területen. Jogászunk válaszát, tanácsait és a felvetett problémát együtt közöljük a blogon. Dobja be hozzánk gondjait bátran a Sonline Panaszládájába!
[email protected]


Panaszok és a tanácsadás

Felhívjuk figyelmüket, hogy levelüket szerkesztett formában, név és beazonosíthatóság nélkül közöljük. Simonné Dr. Mészáros Renáta válaszait fogadják tanácsadásként, melyekkel vitát nem kívánunk eldönteni, csak irányt mutatni. A Panaszblogon megjelent írások tájékoztató jellegűek, melyeknek további felhasználásáért nem vállalunk felelősséget!
A beérkezett panaszok és az arra adott válaszok a személyhez fűződő jogok tiszteletben tartása mellett kerülnek közlésre. Jogi tanácsadónkat titoktartási kötelezettség terheli minden olyan tény és adat tekintetében, melyről ez úton szerzett tudomást. Azon panaszok, kérdések tekintetében, melyek közlésre alkalmatlan formában érkeznek fenntartjuk a jogot azok átírására, átszerkesztésére. Amennyiben a szolgáltatást igénybe veszi jelen tájékoztatásunk elfogadottnak
minősül.

Forduljon hozzánk bizalommal!
[email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!