Közélet

2014.12.23. 15:25

Gelencsér Attila: rendbe tesszük, fűtjük, fizetjük a rezsit

A Nettó 148 ezer helyett bruttó ötezerért kap irodát a Fidesz Kaposváron című cikkünkre reagált Gelencsér Attila, Kaposvár országgyűlési képviselője.

Sonline

December 20-án jelent meg a Sonline.hu-n a Nettó 148 ezer helyett bruttó ötezerért kap irodát a Fidesz Kaposváron című cikk. Az érintett Gelencsér Attilát, Kaposvár országgyűlési képviselőjét a megjelenés előtt több alkalommal is kereste munkatársunk, de telefonját nem vette föl, nem hívta vissza munkatársunkat. Reagálása 22-én este érkezett meg szerkesztőségünkbe.Ebből idézünk: „Tájékoztatom arról, hogy a Fidesz helyiségbérleti szerződése a közelmúltban lejárt. A megújításkor körülnéztünk, hogy találunk-e jobb, az iroda céljainak alkalmasabb helyiséget a Pártok Házában. Választásunk egy első emeleti irodacsoportra esett.
Ezt a bérleményt már az új pályázati feltételek szerint pályáztuk meg, mert a korábbi pályázathoz képest megváltozott a jogszabályi környezet. A Fidesz ezt a helyiségcsoportot rendbe teszi, karban tartja, fűti, fizeti a rezsiköltséget, mely két és félszer magasabb, mint a korábbi helyiségé volt. A rezsivel együtt a Fidesz fizeti a legmagasabb díjat a bérlők közül a Pártok Házában.”

Kéki Zoltán, Kaposvár címzetes főjegyzője reagálásából annyi újat tudtunk meg: A Szent István utca 14. számú épületben jelenleg is tizenegy üres helyiség van. Amíg bérbe nem tudjuk adni, addig az üres helyiségek költségeit a város fizeti.

Ezek is érdekelhetik