Közélet

2015.05.11. 14:07

Tuningolt verdák, BMW-drift és Mókus Nagyatádon

Ötödik alkalommal rendeztek Nagyatádon tuningtalálkozót, mely egyben szlalomverseny is volt. A kemping területén kétszáz tuningolt verdában gyönyörködhetett a közönség.

Györke József

A kilátogatók szavazhattak, melyik a legszebb autó, felni, fényezés, autóbelső, de arra is lehetet voksolni, melyik a legextrémebb kinézetű járgány. Két fiatal rozsdás kismotorokkal érkezett. Az egyik csomagtartójára, amelyik a legnagyobb füstöt eregette, egy gázálarcot is tettek... De a legtöbben a piros Ferrarira voltak kíváncsiak, sűrűn kattogtak a fényképezőgépek az olasz autócsodánál.[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Mókus is fellépett Nagyatádon
[/caption]

Sokan voltak kíváncsiak Szőke Ákos országos és Európa-bajnok BMW-s drift bemutatójára, melyet hatalmas hang, égett gumiszag és füst kísért. Nagy taps fogadta Herczeg Balázs „Mókus” motorvirtuóz már szinte a képtelenségeket bemutató, néha lélegzetelállító produkcióját.
A vállalkozó kedvűek pedig a szlalompályán mérték össze tudásukat: összesen harminchatan álltak rajthoz, s a végső sorrend három forduló után alakult ki.

Címkék#Nagyatád

Ezek is érdekelhetik