Közélet

2016.05.10. 16:24

Balaton-átúszás: egy Suzuki is letudja az 5,2 km-es távot

Az idei, sorrendben 34. Balaton-átúszásnak új névadója van a Suzuki jóvoltából. Erről tartottak sajtótájékoztatót a nyári balatoni megarendezvény déli központjában, Balatonbogláron.

Fenyő Gábor

A Suzuki Magyarország Zrt. már tavaly is a hagyományos Balaton-átúszás támogatói között szerepelt, mostantól pedig ők a névadói az egyedülálló nyári balatoni megarendezvénynek – kezdte Szántó László, a 34. Suzuki Balaton-átúszás főszervezője. – A rendezők és a bátor próbázók számára is hatalmas biztonságot és egyben megnyugvást jelent, hogy egy ilyen nagy céget tudhatunk magunk mögött.



A remények szerint ez az egymásra találás egy folyamat kezdetét jelenti, vagyis hosszabb távon gondolkodunk.
– Tavaly rengeteg élményt és pozitív tapasztalatot szereztünk a Balaton-átúszáson, s amúgy is sok hasonlóság fedezhető fel cégünk és a nyári balatoni megarendezvény között – mondta Hársfalvi János, a névadó Magyar Suzuki Zrt. marketing-vezetője. – A Balaton-átúszás szervezői és a Magyar Suzuki Zrt. is hasonló filozófia alapján működik: így többek között mindkettő alapját a tudatosság határozza meg.
A sorrendben 34. Suzuki Balaton-átúszás július 2-án lesz. Ha közbeszól az időjárás, akkor egy héttel később, vagy újabb egy hét elteltével vethetik majd magukat a magyar tengerbe Révfülöpön a bátor próbázók.

Meglepetéssel készül a Suzuki

Az új névadó igazi meglepetéssel készül a Balaton-átúszásra: a tervek szerint egy vadonatúj Suzuki is letudja majd az 5,2 kilométeres távot, azaz némi segítséggel átúszik Révfülöpről Balatonboglárra.
A rajt helyszínén és a célban, a boglári Platán strandon – tavalyhoz hasonlóan – láthatók lesznek a Suzuki legújabb büszkeségei. Nemcsak az esztergomi gyárban készülő autókat lehet majd megcsodálni, hanem – a két kerék megszállotjaira (is) gondolva – motorokat, továbbá hajómotorokat is kiállítanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!