Kultúra

2013.04.04. 13:40

Rockbanda frontembere lett Király L. Norbi

Ifjúkori álma vált valóra azzal, hogy egy saját rockzenekar élére állhatott. Király L. Norbi, az egyik 2010-es televíziós tehetségkutató nagy meglepetése nemrégiben mutatkozott be a KLN zenekar énekeseként.

Márkus Kata

Lassan egy éve zenélünk együtt a fiúkkal, s mostanra elérkezettnek láttuk az időt, hogy debütáljunk a nagyközönség előtt is – mondta el kérdésünkre Király L. Norbi. – A PECSA CAFE-ban tartottuk bemutatkozó koncertünket, s a tervek ezt követően szinte valamennyi budapesti klubban fellépünk majd.
Norbi szerint egy újsághirdetésben találtak egymásra a bandával, akik akkor éppen énekest kerestek. – A hirdetés felkeltette az érdeklődésemet – tette hozzá –, többek közt mert amatőrnek profiként, profinak amatőrként jellemezték magukat. Aztán első látásra szerelem lett a találkozásból, mert számomra a tehetségen túl fontosak az emberi tényezők is, s mindezeket megtaláltam a banda tagjaiban. S remélem viszont is így van. Hetente kétszer-háromszor próbálunk az együttessel, s a dalok úgy születnek, hogy valaki hoz egy ötletet, s ahhoz aztán mindenki hozzáteszi a saját részét. A szövegeket mindig én írom, a zenei rész a fiúké.



Norbi azoknak ajánlja a KLN zenéjét, akik szeretik a dallamosabb rock zenét, s azoknak, akik egy-egy koncerten igyekeznek elfelejteni a hétköznapok gondjait. – Szinte már csak a KLN-nel járok koncertezni, a minőségi zene a fontos számomra – mondta. – Hogy aztán ez mennyi idő alatt kerül be a köztudatba, az változó. Ha például születik egy olyan szám, amit a rádiók játszanak, akkor hamar megismerik az emberek az együttest is. Ám ma már óriási hatalom az internet, hiszen vannak olyan zenék, amiket sosem játszott egy rádióadó sem, az internet segítségével mégis elképesztő népszerűségre tettek szert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!