Ladik

2011.03.04. 10:44

Szia Balázs!

Ne haragudj, hogy nem válaszoltam rögtön a leveledre, de egy külföldi barátom érkezett hozzánk látogatóba és elvittük kirándulni egy hétre.

MÉDIÁK

Megmutattuk neki a mi országunkat. Elmesélem neked, hogy milyen sok helyre elvittük és megmutattuk neki hazánk szép tájait. Először a Hortobágyra mentünk. Nagyon tetszett neki a gémeskút és a végtelen szabadságérzet a pusztán, amikor lovagolt. Következett a Balaton, amit mindenkinek látni kell, aki ide látogat. Jókat fürödtünk a strandon és megnéztük a Tihanyi Apátságot is. Majd átmentünk Sümegre, ahol részt vettünk a lovagi tornán, íjász-kodtunk is és ökröt sütöttünk, akár az őseink!



Na innen el sem akart jönni a barátom, olyan jól érezte magát. A hét vége felé elmentünk Budapestre. Előtte megnéztük az esztergomi bazilikát, majd a Parlamentet, a Halászbástyát és szakítottunk időt a vidámparkra, meg az állatkertre is. Ennyi jövésmenésbe nagyon elfáradtunk és megbeszéltük, hogy jövőre újra eljön hozzánk, mert még nagyon sok szép hely van Magyarországon, amit érdemes megnézni.
    Arra jöttem rá, hogy itt lakom az országban és mennyi szép helyet nem láttam még én sem! Hiszen, ha több millió turista elégedett a látványnyal és a szolgáltatással, a magyarok miért mennek külföldre, tengerpartra? Mostantól csak belföldön fogok pihenni! Neked mi erről a véleményed? Írd meg nekem minél hamarabb!
 Baráti üdvözlettel: Sanyi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!