Mindhalálig zene

2017.07.14. 06:00

Irtózik a filmes karriertől a One Direction sztárja

Míg Harry Styles hamarosan színészként debütál Christopher Nolan új filmjében, a Dunkirkben, addig Niall Horannál mindez szóba sem jöhet. Elmondása szerint esze ágában sincs egész nap a forgatási helyszíneken ácsorogni.

A One Direction tagjai tavaly jelentették be, szüneteltetik a csapat működését, hogy mindannyian a szólókarrierükre koncentrálhassanak. A világ első számú tinicsapatának tagjai sorra jelentetik meg a saját dalaikat, egyikük, Harry Styles pedig szerepet kapott a világhírű rendező nagy költségvetésű háborús mozijában is.

Bár a siker jó előre garantált (Harry miatt valószínűleg tinilányok hada fog jegyet váltani a filmre), Styles zenésztársa, Niall Horan mégsem szeretné követni a példáját, és ennek egyetlen oka van: szörnyen unná a jelenetek közötti várakozást.

- Egyáltalán nincs türelmem ahhoz, hogy egész nap a forgatási helyszínen dekkoljak, aztán negyvenszer felvegyek egy jelenetet – magyarázta.

A 23 éves énekes-gitáros egyebek között elárulta, hogy milyen a viszony a One Direction egykori tagjai között: az interjú megtalálható a júliusi BRAVO magazinban, keresse az újságárusoknál! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!