Bántalmazás

2024.04.29. 14:55

Rendőrségi jegyzőkönyv is készült Magyar Péter agresszív viselkedéséről (fotók)

A Mandiner birtokába jutott a HVG által megszerzett teljes rendőrségi jelentés Magyar Péter agresszív fellépéséről, a családját, a feleségét és az intézkedő rendőröket akadályozó magatartásáról.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A birtokunkba jutott jelentést nem a kattintásvadászat, a pletykaéhség vagy egyéb haszonszerzési célból tesszük közé, hanem azért, mert hosszas mérlegelés után úgy gondoljuk, hogy a közvéleménynek, különösen Varga Judit már több mint 1 millió néző által látott interjúját és Magyar Péter arra adott reackióját követően, joga van megismerni, hogy a hatóság részéről közvetlenül eljáró, szem és fültanú rendőr mit tapasztalt azon az ominózus decemberi napon, amelyről korábban a HVG-s Dezső András már beszámolt, és amelyről Magyar Péter hol azt állítja, hogy „hamis állítások tömkelegét tartalmazza”, hol azt, hogy „az egész történés egy megrendezett színjáték” volt. Cikkünk tehát a közvélemény tisztánlátását segíti – írja a Mandiner.

Közérdek, hogy ismertté váljon, hogy a napokban gyermekvédelmi tüntetést szervező, országosan ismert, vezető politikai szerepre pályázó, választáson indulni kívánó Magyar Péter miként viselkedik családi körben, miközben épp politikai ellenfeleit vádolja azzal, hogy azok családbarátnak, kereszténynek és gyermekbarátnak hazudják magukat.

Az anyagot összevetve a HVG által lehozott részletekkel nyilvánvaló, hogy a lap tompítani próbálta a hivatalos jelentést. Ők csak  „heves viselkedésről”, „veszekedésről” írtak.

Forrás: Mandiner

Eközben a jegyzőkönyvet rögzítő rendőr hangsúlyosan kiemelte, hogy a lakásból folyamatos kiabálást, koppanást, csattanásokat lehetett hallani, ráadásul fokozódó mértékben. A rendőr hivatalosan rögzítette azt is, hogy Varga Judit kiáltását is lehetett hallani: „Engedj el!”

Forrás: Mandiner

A teljes jegyzőkönyv ismeretében érthető Magyar Péter pánikreakciója, amikor megpróbálta letiltani a cikket. Azt például, hogy trágár kifejezésekkel illette gyermekei édesanyját, a rendőri felszólításoknak nem engedelmeskedett, a hatóság munkáját akadályozta, Varga Juditot pedig személyi szabadságában próbálta korlátozni. Annak ellenére, hogy a felesége többször határozottan követelte: „Engedj el!”

Ahogy az intézkedő rendőr leírta:

Magyar „végig agresszívan, fenyegető és megfélemlítő módon viselkedett”.

A teljes cikk és a rendőrségi jelentés további oldalai IDE KATTINTVA olvashatók!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában