Országjárás

2024.05.15. 14:45

Orbán Viktor: a háborún nyerészkedőknek a békepárti Magyarország az útjában áll

A miniszterelnök kampánykörútjának következő állomásán, Sopronban tárgyalt a város polgármesterével, majd az ott élőkkel találkozott és beszélgetett.

MW

Orbán Viktor országjáró kampánykörútján, Sopronban

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI

Fotó: Fischer Zoltán

Szerdán Sopronban folytatta választási kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor tárgyalást folytatott Farkas Cipriánnal, a város polgármesterével, majd a soproniakkal találkozva arról beszélt: 

a háborún nyerészkedőknek a békepárti Magyarország az útjában áll.

Soros György azért gurítja ide a dollárokat és fizeti a háborúpárti politikusokat, hogy ezt az akadályt elhárítsa. De nekünk ez az egy hazánk van, és mindenáron megőrizzük a békéjét - mondta Orbán Viktor Sopronban.

 

Havasi Bertalan az MTI-vel közölte: szerda délután Orbán Viktor Kapuvárra is ellátogatott, ahol Hámori György jelenlegi polgármesterrel és Horváth Lászlóval, a Fidesz polgármester-jelöltjével tárgyalt, majd kapuváriakkal találkozott az új tanuszoda épülete előtt.

ORBÁN Viktor
Orbán Viktor országjáró kampánykörútján Kapuváron
Fotó: Fischer Zoltán / Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában