PR-cikkek

2017.04.10. 11:56

Hévíz új arca

Hévíz nevét hallva, hamarosan nemcsak a híres hévizi tó, hanem a város új, 2017 tavaszán nyíló, modern, fiatalos stílusban megálmodott szállodája is eszünkbe juthat. (X)

Promóció

A Hévízi tó, a világ legnagyobb, fürdésre is alkalmas természetes termáltava. Nem is csoda, hogy népszerű célpontja mind a hazai, mind a külföldről érkező pihenni vágyóknak. Sokan évről-évre ellátogatnak ide, hogy kikapcsolódjanak, és egész évre feltöltődjenek élményekkel. A város új, tavasszal nyíló négycsillag superior szállodája a BonVital Wellness & Gastro Hotel Hévíz, 90 szobájával várja az új és visszatérő vendégeket. A szálloda az exkluzív Spa részlegen túl, számos különlegességet is tartogat számukra.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] BonVital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
[/caption]


A Brix Bistro modern gasztronómiáját és trendi kialakítását nemcsak a szállóvendégek élvezhetik! A helyiek és a turisták is kalandos ízutazáson vehetnek részt, ha ellátogatnak ide: a folyamatosan változó étlap, a széles borválaszték, az élőzenés tematikus estek és borkóstolók valamint az ételkülönlegességek széles palettáján kívül gazdag italválaszték is hozzájárul a gasztro-kalandunkhoz. A világ számos tájáról érkező kávéfajtáknak köszönhetően a hagyományos erős feketekávén vagy a megszokott cappuccinón kívül megannyi különlegességet is kipróbálhatunk.

Kövessük a természet ritmusát, töltődjünk fel friss energiákkal Hévízen! Lazítsunk, felejtsük el a hétköznapok nyüzsgését! Hévíz új arca hívogat a minőségi kikapcsolódásra, hogy partnerünkkel magunk mögött hagyjuk a mindennapok gondjait! A BonVital Wellness & Gastro Hotel, nemcsak a hagyományos értelemben vett wellness szolgáltatásokat kínálja, prevenciós és rekreációs központként is számos lehetőséget biztosít. Remek eszköz a hidroterápiában a hydrorider (víz alatti bicikli), mely nemcsak a fizikoterápia során alkalmazható kitűnően, hanem személyi edzésként is remekül funkcionál. A szállodai szolgáltatások között megtalálhatók a tradicionális hévízi gyógykúra elemei, mint pl. a súlyfürdő, melynek fő célja a meleg vízben ellazult gerincoszlop megnyújtása.
A medencék és szaunák jótékony hatását és a különleges wellness szolgáltatásokat, exkluzív környezet teszi még élvezhetőbbé: a modern design-nal kialakított medencetérből és jacuzziból a hévízi sétálóutcát láthatjuk, a pihenőteret pedig a 30-40°C fokos tepidárium teszi különlegessé. Mindenképpen próbáljuk ki a sóbarlangot , mely pozitív élettani hatásainak köszönhetően prevenciós céllal is kitűnően alkalmazható elsősorban a légzőszervi panaszokkal küzdők számára.

Ezek is érdekelhetik