Hirdetés

2024.01.31. 11:56

Folytatódik a Boronclassic Fesztivál 2024-ben

A Boronkai Széchenyi-Bebesi kastélyban újra felcsendülnek a dallamok 2024-ben is.

A világhírű művészek mellett a fiatalok is bemutatkozási lehetőséget kaptak. A hazai művészek mellett a környező országokból, valamint Angliából, Amerikából és Japánból érkeztek fellépők.– A fesztivál alapgondolata egy baráti társaságban született meg, 2021-ben volt egy barokk koncert a boronkai kastélyban, akkor gondoltunk arra, milyen jó lenne elindítani egy klasszikus zenei fesztivált – mondta el Bebesi Erika, a Boronka Futura elnöke. A szervezők, Bebesi Erika és testvére, Bebesi Zsuzsanna a jövőben is azon dolgoznak, hogy színes kulturális programokkal lepjék meg a hozzájuk érkező vendégeket. 

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa kulturális kalandja nem ért véget, hiszen a nagysikerű őszi és adventi BoronClassic Nemzetközi Komolyzenei Fesztiválokat követően idén nyáron folytatódik a fesztiválsorozat a kastély impozáns parkjában és tereiben. Szent Iván éjszakán június 24-ére is különleges programokkal készülnek a kastély tulajdonosai Bebesi Zsuzsanna és Bebesi Erika. Ismét nagyszerű magyar és külföldi előadóművészek adnak majd koncerteket, látványos előadásokat. Színielőadás és gyermekprogramok is színesítik a fesztivál program palettáját. További részletek a kastély Facebook oldalán -Boronka Castle- és honlapján-www.boronclassic.hu -lesznek elérhetőek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában