hirdetés

2018.12.07. 09:24

Nincs Karácsony SUFNI nélkül: ajándéktippek karácsonyra

Minden családban vannak kedvenc karácsonyfadíszek, amik generációkon át öröklődőknek, amihez meghitt ünnepi emlékek fűződnek.

Szponzorált tartalom

A SUFNI karácsonyfa díszei ilyenek. Majd sok év múlva, amikor unokáink a fára akasztják a natúr, vagy színes hópihét, csillagot, angyalkát, jó szívvel fognak emlékezni ránk. Mert azok a díszek akkor is gyönyörűek lesznek, sőt idővel a fa csak patinásabbá válik. inden darabot helyi emberek, gondos kezek késztenek. Szívtől szívig, SUFNI-tól a karácsonyfáig.

Ajándékötletek Karácsonyra:

A munkahelyi ajándékozás sokunknak okoz fejtörést. Örömmel jelentjük, hogy a SUFNI-ban mindenki a megtalálja a pénztárcája szabott kisebb-nagyobb ajándékot. Ajánljuk mécsesházainkat, amelyek LED világítással, több méretben készülnek. Az asztali díszek meleg fényt, meghitt hangulatot biztosítanak az ünnepnek. Mécsesházak 990 Ft-tól kaphatók.

Tény, hogy a férfiaknak nehéz ajándékot vásárolni. A sokadik papucs, az üveg bor, valljuk be, ritkán okoz igazi örömet. Azonban, ha a borosüveget névre szóló díszdobozban adjuk, biztosak lehetünk a sikerben.

Gravíroztasson nevet, idézetet a karácsonyfadíszre, díszdobozra, vagy éppen a nagyi szemüvegtokjára és a karácsony legszemélyesebb ajándékát fogja a átadni.

A termékek gyártója az ÖKO-HUNGARY Szociális szövetkezet: Kaposvár, Bartók B u. 6.

Megvásárolható a SUFNI üzletében: Kaposvár, Ady E. u. 5. -tel 82/950-906

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában