Sport

2015.04.04. 19:06

A hajrában kapott ki a Rákóczi Ajkán

A szintén a kiesés ellen menekülő Ajka otthonában kapott ki a Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank NB II. 22. fordulójában.

Klein Péter

FC Ajka–Kaposvári Rákóczi FC 3–2 (1–2)
Ajka, 400 néző. V.: Kiss N. (Kepe, Kulman).

Már a harmadik percben a hazaiaknál volt az előny: Somodinak Major lövését még sikerült kiütnie, de a kipattanót követően Németh László bevette a vendégek kapuját. Nem kellett sokat várni a válaszra. Hadaró középre passzolt labdáját Faggyas Milán lőtte a hálóba, megszerezve ezzel első kaposvári gólját. A szünet előtt Rajczi Péter egy szögletet követően fejelt a bal alsó sarkába, így előnnyel mehettek a szünetre Prukner László tanítványai.



A második játékrész elején ismét betaláltak az ajkaiak, ezúttal Major Norbert volt eredményes. A hajrában Lakatos Gergő begyűjtötte második sárga lapját, így már nem lehetett a pályán, amikor Császár érkezett egy középre adott labdára, majd kilőtte a jobb alsót, s ezzel eldöntötte a három pont sorsát.

FC Ajka: Jánosa – Nagy B., Asztalos, Császár, Zámbó – Köles, Csordás, Németh L. (Lattenstein, 88. p.), Kalász (Zsirai, 54. p.) – Sowunmi, Major. Megbízott edző: Jákli Péter.
Kaposvári Rákóczi FC Somodi – Lakatos G., Petrók, Albert Á.– Kiss M. (Házi, 59. p.), Kovács O., Király V. (Vermes, 70. p.), Hampuk, Hadaró – Rajczi, Faggyas (Fejős, 75. p.). Szakmai igazgató: Prukner László.
Gólszerzők: Németh L. (3. p.), Major (57. p.), Császár (90. p.) illetve Faggyas (10. p.), Rajczi (44. p.).
Kiállítva: Lakatos G. (87. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!