Sport

2015.05.16. 20:46

Labdarúgó NB II: kikapott a Soroksártól a Rákóczi

Nem tudta megőrizni két meccses veretlenségét a Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank NB II. 28. fordulójában. A somogyi zöld-fehérek nagyon fontos kiesési rangadót veszítettek el a Soroksár ellen.

Klein Péter

Kaposvári Rákóczi FC–Soroksár SC 1–3 (1–2)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 400 néző. V.: Böcskei (Aradi, Kulman).


Kaposvári szempontból hidegzuhannyal kezdődött a találkozó: Lovrencsics Balázsnak rúgtak előre egy labdát, aki Kovács Olivér mellett kapura tört majd közelről a kapu közepébe bombázott. Nem rendítette meg a bekapott a hazaiakat, bátran mentek előre, s Nagy Krisztián passza után Fejős Áron pofozta a hálóba a somogyiak egyenlítő találatát. A szünet előtt újra jött a hidegzuhany: Lovrencsics ismételten bevette Bozsó kapuját.



Pál András hatalmas kapufája vezette be az igencsak eseménydúsan induló második játékrészt. A kaposváriak folyamatosan nyomás alatt tartották a soroksári kaput, de nem sikerült újabb gólt lőniük a néhol bravúrokat is bemutató Holczernek, s ahogy azt a futball törvénye diktálja: a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Hodgyainak sikerült kapura törnie, s ezzel megadta a kegyelemdöfést a somogyiaknak (1–3).
A kaposváriak számára már csak matematikai esély maradt a bentmaradás kiharcolására.
[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Háromszor vette be a Soroksár a Rákóczi kapuját
[/caption]
Kaposvári Rákóczi FC: Bozsó – Kiss M., Kovács O., Vermes, Albert Á. – Lakatos G. (Petrók, a szünetben) – Faggyas, Zsivóczky (Olasz, 75. p.), Nagy K., Fejős (Luka, 66. p.) – Rajczi. Szakmai igazgató: Prukner László.
Soroksár SC: Holczer – Vass Zs., Pandur, Farkas A., Gohér – Huszák (Hodgyai, 63. p.), Sándor I. – Lovrencsics B. (Kincses P., 70. p.), Kovács D. (Lannert, 54. p.), Pál – Szenes. Vezetőedző: Lisztes Krisztián.
Gólszerzők: Fejős (13. p.), ill. Lovrencsics B. (4. és a 41. p.), Hodgyai (81. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!