Sport

2017.04.07. 20:30

Kikapott a tartalékos Siófok KC Kisvárdán

A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában Kisvárdán vendégszerepelt a Siófok KC. Az első félidőben még 14-12-re vezettek a somogyiak, a végén azonban mégis a hazaiak örülhettek a győzelemnek. A balatoniaknál sérülés miatt Nze Minko és Katarina Jezic sem léphetett pályára.

Sonline

Kisvárda Master Good SE–Siófok KC 28–26 (12–14)
Kisvárda, Városi Sportcsarnok, 677 néző. Vezette: Bacs, Bóna.

A Siófok KC ezúttal is tartalékosan lépett pályára, hiszen két meghatározó játékosa, Jezic és Nze Minko sérülés miatt hiányzott. Ennek ellenére már három góllal is vezettek a vendégek a második félidő elején. A hazaiak azonban átvették a vezetést és négy egységgel elléptek ellenfelüktől. Erdősi és Triscsuk találataival aztán felzárkózott egy gólra a Siófok KC, de végül mégis a hazaiak örülhettek  győzelemnek.Kisvárda Master Good SE: Dzhukeva – Rocha 9, Tóth G. 6(1), Liscevic 3, Szabó V., Dmitrovic 6, Orbán. Csere: Yttereng, Tarjányi 1, Kucerova 3, Gedroit, Myhovych. Szakmai igazgató: Mátéfi Eszter.
Siófok KC: Pastrovics – Such 3, Janjusevic 4, Németh Cs. 1, Triscsuk 8(3), Ferenczy 1, Erdősi 7(1). Csere: Gercsó (kapus), J. Agbaba 1, Brettner, M. Agbaba 1, Duzsik. Edző: Horváth Roland.
Hétméteresek: 2/1, illetve 4/4(3/3).
Kiállítások: 12(6), illetve 6(4) perc.
Piros lap: Yttereng 59. perc.

Dévényi János: – A jó kezdés ellenére az első félidőt kétgólos hátrányban zártuk, de végre egy végjáték, amiből mi jöttünk ki győztesen.
Horváth Roland: – Sorsdöntő helyzetekben ziccert hibáztunk, ez vezetett a vereségünkhöz. Fiatal a csapatunk, de ez nem vigasz, fontos meccset veszítettünk el.

Ezek is érdekelhetik